Sjamanistische healing

mediterende figuur

Sjamanistische healingen zorgen dat je:

  • beter in je vel(energie) zit
  • je opgewassen voelt voor dat wat op je pad komt
  • vanuit een heldere verbinding met je zelf beter kunt bereiken wat je wilt
  • lichamelijke klachten afnemen of verdwijnen
  • bewust wordt dat je fysieke, emotionele en mentale welzijn elkaar be├»nvloedt
  • persoonlijke groei in dienst van het grotere geheel kunt zetten: je voelt je meer verbonden met alles om je heen

Waar je telkens tegen aanloopt is op een diepere laag in jou een oproep om bewust te worden dat je iets over het hoofd ziet. Een fysiek probleem begint als een probleem op energieniveau.

Word je bewust dat je andere keuzes kunt maken met de manier waarop je met problemen om kunt gaan. We zijn aan het leren om beter voor onszelf te zorgen. Wat heb je werkelijk echt nodig om je niet te laten vloeren.

Hoe werkt sjamanisme

Doordat ik op zoek ga naar blokkades en deze zuiver kom je weer in je eigen energie. Zo kun je beter gebruik maken van je eigen innerlijke kracht.

Vanuit een lichte trance (is niet anders dan me focussen op jouw energie en andere prikkels negeren)krijg ik informatie uit de verschillende levels van je energiesysteem. Zo zie ik waar of waarom jij energie lekt, weggeeft of vasthoudt.

Powerextraction:

Een sjamanistische healing brengt energie in balans door powerextraction.

Sjamanistische healing: energie in balans - bloem met insect

Bij een powerextraction haal ik energie terug die zich niet bij de wetmatige eigenaar bevindt. Je kunt te veel energie van een ander bij je dragen (opvoeding, relatie, gebeurtenissen). Zo ook een te veel energie weggeven om de ander te helpen. Hierna beschik je weer beter over je eigen energie.

Soulloss en Soulretrieval

sjamanistische healing: energie in balans- uitgebloeide bloem

Door pijn en trauma geef je in bepaalde situaties “niet thuis”. Je kunt niet voldoende gebruik maken van je capaciteiten. Dat ziet een sjamaan als een verloren deel van de ziel. Ik zorg dat je weer verbinding krijgt met dit stuk, zodat je weer gebruik kunt maken van deze energie. Zo sta je sterker in je eigen kracht.

sjamanistische healing: energie in balans- bloeiende bloem

Sjamanistische healing en hulpspirits

Het sjamanisme beschouwt jouw energetische systeem als een deel van de kosmische wereld, de Grote Spirit. Tijdens de healing laat ik me leiden door hulpspirits.

Het ritme van de trommel zorgt voor een afstemming van jouw energie, van de kosmos en die van mij. Hierdoor komt er een groot en veilig energieveld tot stand.

Tijdens de gehele sessie blijf je je eigen baas. Je ligt – met kleding aan – op een behandeltafel.

Andere invalshoeken

Kijk ook eens bij:

Ben je nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.