Referenties

Deze mensen willen graag hun ervaringen met je delen.

Ik ben ontzettend blij dat ik Marian heb leren kennen. Ze praat met je en ze kan heel goed luisteren. Vervolgens doet ze een spirituele healing bij me, waarbij ze trommelt, zingt, werkt met stenen en energie├źn bij me reinigt. Door haar wijsheid en liefdevolle aanpak krijg ik een input voor mijn leven om er verder aan te werken. Ze voelt voor mij aan als een zuivere spirituele vrouw, die enorm veelzijdig is in haar benadering.

Ineke , Beverwijk

We hadden een fijn gesprek, waardoor ik duidelijk kreeg wat er op dat moment voor mij het belangrijkste is:Vertrouwen in mijzelf. Ik krijg inzichten hoe het er bij staat. Waar ik aandacht  aan kan geven om door te groeien. Door de fantoom-visualisatie  die je met mij hebt gedaan kan ik gaan voelen wat van mij is en wat van de ander. Mede hierdoor groeit mijn zelfvertrouwen.

Gemma, Santpoort

Marian is voor mij een vrouw met een krachtige persoonlijkheid. Ze kan goed luisteren en echte aandacht geven. De sjamanistische healing waar ze haar sessie mee afsluit werkt voor mij rustgevend en brengt me weer in balans.

Bep, Castricum