Counselen

counselen ontmoeting ziel
ontmoeting met de ziel

Counselen vanuit een sjamanistische benadering brengt je in verbinding met wie je diep van binnen bent. Jijzelf raadpleegt je eigen innerlijke wijsheid.

Zo breng je jezelf in een lijn met wie je bent of kunt zijn.  

Verbinding met eigen essentie

counselen-naar binnen keren
naar binnen keren

Niet teveel praten maar actief doen, voelen en ervaren. Counselen nodigt uit om uit je hoofd te gaan.

Leer oude belemmerende gedachten en gewoonten te herkennen en te veranderen van binnenuit. Word bewust in plaats van op de automatische piloot af te gaan. Zo kun je betere beslissingen voor jezelf maken.

Counselen en sjamanisme

counselen- jonge oehoe
jonge oehoe

Het sjamanisme er van uit gaat dat alles met elkaar verbonden is. En als je hulp of steun nodig hebt kun je het vragen aan de kosmos of de Grote Spirit. Of zoals mijn oma vroeger riep: heilige Antonius, bidt voor ons. Daarom stem ik me altijd af op deze eindeloze wijsheid die voor elk probleem wel een ingang of oplossing vindt.

Het sjamanisme ziet denken, lichaam, emoties en de wil als een geheel. Ze zijn onderling van elkaar afhankelijk. Al deze lagen worden in de counseling betrokken zodat er echte veranderingen plaats kunnen vinden.

Want je wilt toch:

  • met problemen kunnen omgaan
  • groeien
  • een stabieler mens zijn

Soms stel ik je een vraag of vertel wat ik zie of voel. Je kunt ook een zacht duwtje krijgen of ik houd je een spiegeltje voor.

counselen-veer

Daarom geef ik verschillende mogelijkheden tot counseling. Kijk welke het meeste je aanspreekt.

Of neem contact op als je een andere mogelijkheid wilt.