Sjamanisme

Sjamanisme maakt verbinding met al dat is.

sjamanisme - kosmos

Het sjamanisme werkt nauw samen met hulp van het grote alwetende veld en dit wordt ook wel de Grote Spirit genoemd.

Vaak werkt de sjamaan onder begeleiding van een dier. De groepsziel van het dier wordt gezien als een hulpspirit en geeft aan wat er gedaan moet worden.

sjamanisme- dieren en vrouw op zwaan

Op deze manier wordt ook met planten, bomen en stenen of kristallen gewerkt. Doordat ik op een dieper level communiceer, kan ook informatie uit de niet-zichtbare wereld, komen. Bijvoorbeeld voorouders , engelen of lichtmeesters komen.

Sjamanisme: Zuiveren en helen

Het sjamanisme draait om het zuiveren en helen van het energetisch evenwicht in je gehele systeem. Door verstoringen op te sporen en schoon te maken kan de energie weer stromen en kun je van je kracht gebruik maken.

Door de sjamanistische technieken powerextraction en soulretrieval kunnen op diepe levels blokkades worden opgeruimd.

Trommel en lichte trance

Je kunt helemaal opgaan in een spannende film en de rest om je heen vergeten – en toch ergens weet je dat je in de kamer zit. Zo ga ik in lichte trance om contact te maken met de diepere lagen in jou en met de Grote Spirit. Zo zie, voel en hoor ik helder wat er gedaan kan worden en nodig is.

sjamanisme- veer

Ik trommel, zing en werk met attributen om verbindingen te openen.

Elke systeem kan gezuiverd, patronen doorbroken en de juiste verbindingen gemaakt worden. Dit alles gebeurt op energetisch niveau zodat je telkens een stap in de goede richting kunt maken. Maar je moet er zelf mee aan de slag gaan.

Aanbod

Counselen waarbij je direct zelf aan de slag gaat:

Of: